Colla Bitxo del Torrent Mitger de Terrassa

ACTUACIONS

Correfoc

És un tipus de cercavila, però dedicada exclusivament al foc, amb la participació d’un o de diversos grups, combinant diables i dracs amb d’altres bèsties de foc.

L’objectiu és engrescar a la gent perquè participi sota les guspires de les carretilles. Com el seu propi nom indica, els participants corren davant del foc i ballen amb els diables al llarg del recorregut.

Vols més informació ? Contacta amb nosaltres !


_____________________________________________________________________________

Cercavila

La cercavila és una de les activitats més conegudes i més arrelades als programes de festes majors d’arreu de Catalunya.
Pel que fa a la participació del Bitxo del Torrent Mitger, es tracta de fer el recorregut acordat amb l’organització de la festa, mostrant al públic la figura del drac amb diversos tipus de pirotècnia i apropant-se als més petits per sorprendre’ls amb la seva sortida d’aigua per la boca.
El Bitxo s’acompanya dels seus portadors, dels diables i dels tabalers. En funció de les característiques de la cercavila.
El Bitxo del Torrent Mitger té un ball propi per clausurar l’acte, a part dels habituals finals de foc.

Vols més informació ? Contacta amb nosaltres !

_____________________________________________________________________________

Music - Teatral

És un tipus d’actuació on la colla del Bitxo del Torrent Mitger ofereix una vessant més innovadora dins de la cultura del foc.

Una combinació de música, pirotècnia i teatre que dóna com a resultat un espectacle diferent, que meravella la vista i sedueix. El drac i els diables hi són presents per fer de fil conductor d’una història que no necessita narrador per ser entesa.

La música, el vestuari, els elements teatrals i els canvis pirotècnics indiquen en tot moment què està passant en mig de l’escenari. A diferència de la resta d’actuacions, té una durada determinada de mitja hora aproximadament, i requereix dues condicions:

- Un espai ampli a l’aire lliure, tipus plaça
- Una presa de corrent per poder connectar l’equip de música.

També és important conèixer amb antelació l’espai on s’ha de realitzar l’actuació per poder adequar l’espectacle.

Prem aquí per veure l'Espectacle METAMORFOCSI 2013 (Presentació del nou Bitxo del Torrent Mitger)

Vols més informació ? Contacta amb nosaltres !

_____________________________________________________________________________

Nit de Foc


A diferència de la cercavila i el correfoc, la Nit de Foc es desenvolupa en un espai determinat, normalment una plaça, on es concentra l’espectacle per un període de temps determinat amb l’organització de la festa.

Amb aquest tipus d’actuació, es tracta de mostrar al públic les diverses possibilitats que permet la pirotècnica, jugant amb el drac, els diables i altres aparells, creant un espectacle de llum, so i color.

La Nit de Foc també permet la participació dels assistents, ballant en forma de cercle al voltant dels dracs i diables amb les guspires al seu voltant.

Vols més informació ? Contacta amb nosaltres !