Colla Bitxo del Torrent Mitger de Terrassa

dimecres, 26 de març del 2014

Cercavila en solidaritat amb el Festival "Una Oportunitat per a Ainhoa"

L'Ainhoa Hernández Martín es una nena de 3 anys que pateix un retràs global del desenvolupament que fa que funcionalment sigui com una nena de 18 mesos. Degut a això, el seu llenguatge és molt limitat i el seu nivell cognitiu és immadur per la meva edat. A més a més, pateix epilèpsia i problemes de integració sensorial.

El pitjor de tot és que encara no sap per què li passa això. Te una alteració del cromosoma X però no creuen que això sigui l’origen de les seves dificultats, així que continuen buscant la raó.

Degut a que la plasticitat neuronal permet la màxima estimulació del cervell fins els sis anys s’imposa amb urgència reforçar al màxim els tractaments ara, ja que desprès serà molt difícil per l’Ainhoa el poder avançar.

Per totes aquestes raons, s'ha organitzat el Festival Benèfic UNA OPORTUNITAT PER AINHOA, on es recaptaran fons per tractaments que necessita la nena.

La colla Bitxo del Torrent Mitger vol participar amb el seu granet de sorra i formarà part de la cercavila solidaria que es farà aquest dissabte 29 de Març al mati, pels carrers del centre de Terrassa. Hi participaran el gegantó Aristofoc i el Grup de Tabals de la colla.

Es recorregut es el següent: C/Sant Pere, Ajuntament, Mercat de la Independència, Rambla d'Egara, c/Major i Plaça Vella.

Hora: 10.30 h
Punt de trobada: Plaça del Vapor Ventalló

Us esperem a tots !!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada