Colla Bitxo del Torrent Mitger de Terrassa

dimarts, 13 de maig del 2014

Participem al Concurs de Percussió AS de rePIQUES 2014

El Grup de Tabals del Bitxo del Torrent Mitger participarà a la tercera edició del Concurs de Percussió AS de rePIQUES, el proper dissabte 17 de maig, a Vilassar de Mar.

El concurs de percussió biennal organitzat pels Ssstrèpits de Vilassar de Mar s'ha consolidat com l’encontre més gran de l’estat espanyol. Participaran 50 conjunts de percussió i més de 1.400 participants provinents d’arreu del país.

La jornada començarà a les 17h amb 3 cercaviles simultanis (amb origen davant l’Ajuntament, el Vilatzara i la Biblioteca Municipal) que es trobaran a la Plaça Picasso on, un any més, hauran de realitzar una actuació davant el jurat que seleccionarà els grups que disputaran posteriorment la final al Pérez Sala.

Programació per la Colla Bitxo:

15.20h a 15.40h:
La colla haurà d’estar a l’Escola Pérez Sala (Avinguda Montevideo número 40). Al arribar tambè s’ha de fer entrega dels aliments de recapte. Tots els participants de la colla (músics i acompanyats) hauran d’aportar un 1kg de menjar.

16.30h:
La guia ens portarà fins al punt d’inici de la cercavila, hi ha 3 cercaviles. La nostre es Cercavila GRAMONA, surt de l’Institut Vilatzara, i estarem amb la posició 12.

17h:
Actuació estàtica 1. A continuació s’anirà avançant cap a la cercavila que tindrà una durada d’1h aprox.

18h:
Totes les cercaviles acabaran a la plaça Picasso. Actuació estàtica 2.

21h:
A la mateixa escola, es farà la final i la fase energia.

22h:
Inici del concert, i a la mitjà part es farà entrega del premis.


Més informació a: www.asderepiques.cat

Us hi esperem a tots !!


Cartell del Concurs de Percussió AS de rePIQUES:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada