Colla Bitxo del Torrent Mitger de Terrassa

dijous, 29 de juny del 2017

Viu la Festa Major de Terrassa 2017 amb el Bitxo del Torrent Mitger

Festa Major de Terrassa 2017
Aquest divendres dia 30 de Juny dona inici la Festa Major de Terrassa 2017. Una Festa Major carregada de musica, cultura popular, foc i tradicions, que hi seran presents durant tots els dies de la festa.

El Bitxo, el gegantó Aristofoc, el grup de Gralles, el grup de Tabals, portadors, forques, personal de suport, ... TOTHOM esta preparat i carregat d'il·lusió per aquesta Festa Major.

Esperem que gaudiu tant de les nostres actuacions com nosaltres !!

I perquè no us perdeu cap de les actuacions on participarà el Bitxo, a continuació us detallem els actes on hi serem presents:
RAVAL INFERNAL

Divendres dia 30 de Juny
Comença a les 22:30 hores al Raval de Montserrat
Amb l’actuació dels grups de la ciutat: Drac de Terrassa, Diables de Terrassa, Colla Jove Diables de Sant Llorenç, Colla del Bitxo del Torrent Mitger i les colles convidades del Drac Aimeric de Ribera d’Ondarra i Diables de la Creu Alta de Sabadell.


CERCAVILA FESTA MAJOR

Dissabte dia 01 de Juliol
Comença a les 18:00 hores des del Raval de Montserrat
Itinerari: raval de Montserrat, rambla d’Ègara, portal de Sant Roc, carrer Major i plaça Vella, on els grups faran una actuació final de lluïment.
Amb la participació de: Drac de Terrassa, Gegants, Capgrossos i Nans de Terrassa, els Gegants de les Fonts, Banda de Terrassa, Bastoners de Terrassa, Bastoners de Sant Pere, Agrupació Folklòrica Amunt i Crits, Associació Grup Sardanista Terrassa Nord, Agrupació Sardanista Asert, Cobla Ciutat de Terrassa, Esbart Egarenc, Ball de Gitanes de Terrassa, Ball de Serrallonga de Terrassa, Cuca Japonesa del Drac de Terrassa, Papallona de Sant Pere, Minyons de Terrassa, Castellers de Terrassa, Diables i Dina de la Maurina, Drac i Bruixes de Can Boada, Colla de Diables Balrogs, Colla Jove Diables de Sant Llorenç, Bitxo del Torrent Mitger, Diables de Sant Pere Nord, Drac Baluk Astharot i Diables de Ca n’Aurell, Diabòlics d’Ègara, Diables de Terrassa, Pàjara de Terrassa, Trabucaires de Terrassa i Bandolers de Terrassa.


CORREFOC FESTA MAJOR

Dissabte dia 01 de Juliol
Comença a les 23:00 hores des de la plaça del Comte Guifré.
Itinerari: plaça del Comte Guifré, Portal Nou, carrer de Baix, carrer del Forn, carrer Major, Portal de Sant Roc, plaça Clavé, carrer de Gutenberg i plaça del Progrés.
Amb la participació de: Drac de Terrassa, Diables de La Maurina, Drac Baluk Astharot i Diables de Ca n’Aurell, Diabòlics d’Ègara, Diables Balrogs, Drac i Bruixes de Can Boada, Colla Jove Diables de Sant Llorenç, Bitxo del Torrent Mitger, Diables de Sant Pere Nord, La Pàjara de Terrassa i Diables de Terrassa.


CERCAVILA INFANTIL

Diumenge dia 02 de Juliol
Comença a les 18:15 hores.
Arribada al parc de Vallparadís de la Cercavila Infantil de Cultura Popular de Festa Major, que recorrerà el parc i es dirigirà a les Hortes dels Frares, on en arribar-hi, els diferents grups participants realitzaran una petita actuació de lluïment.


ESPECTACLE CIRCFOC

Diumenge dia 02 de Juliol
L´espectacle comença a les 22:30 h a la plaça de Ricard Cami (seu BBVA Rambla Egara)

Un dels més grans espectacles, tot un art ple de màgia, emoció i sorpresa. Aquest any, la Nit de Foc del Bitxo s’inspira en els colors i la música del circ per imaginar un nou espectacle plàstic, afegint-hi l’element que el Bitxo domina millor: el foc.
Circ i foc. CIRCFOC. Així de senzill I així de màgic. No t’ho perdis!

Organitza: Colla del Bitxo del Torrent Mitger, amb la participació de Diables de Terrassa, Balrogs, Drac Baluk Astharot i Diables de Ca n’Aurell i la Circfoc bandPodeu consultar el programa complet de Festa Major a: Programa Festa Major Terrassa 2017

Us esperem a tots !


Festa Major de Terrassa 2017

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada