Colla Bitxo del Torrent Mitger de Terrassa

dimarts, 26 de juny del 2018

Viu la Festa Major de Terrassa 2018 amb el Bitxo del Torrent Mitger


Aquest divendres 29 de Juny dona inici la Festa Major de Terrassa 2018. Una Festa Major carregada de musica, cultura popular, foc i tradicions, que hi seran presents durant tots els dies de la festa.

El Bitxo, el gegantó Aristofoc, el grup de Tabals, els joves Bitxaires, portadors, forques, personal de suport, ... TOTHOM esta preparat i carregat d'il·lusió per aquesta Festa Major.

Esperem que gaudiu tant de les nostres actuacions com nosaltres !!

I perquè no us perdeu cap de les actuacions on participarà el Bitxo, a continuació us detallem els actes on hi serem presents:


CERCAVILA FESTA MAJOR

Dissabte dia 30 de Juny
Comença a les 18:00 hores des del Raval de Montserrat
Itinerari: Raval de Montserrat, rambla d’Ègara, portal de Sant Roc, carrer Major i plaça Vella, on els grups faran una actuació final de lluïment.
Amb la participació de:  Gegants, Capgrossos i Nans de Terrassa, els Gegants de les Fonts, Bastoners de Terrassa, Bastoners de Sant Pere, Agrupació Folklòrica Amunt i Crits, Associació Grup Sardanista Terrassa Nord, Agrupació Sardanista Asert, Cobla Ciutat de Terrassa, Esbart Egarenc, Ball de Gitanes de Terrassa, Ball de Serrallonga de Terrassa, Cuca Japonesa del Drac de Terrassa, Papallona de Sant Pere, Minyons de Terrassa, Castellers de Terrassa, Diables i Dina de la Maurina, Drac i Bruixes de Can Boada, Colla de Diables Balrogs, Colla Jove Diables de Sant Llorenç, Bitxo del Torrent Mitger, Diables de Sant Pere Nord, Drac Baluk Astharot i Diables de Ca n’Aurell, Diabòlics d’Ègara, Diables de Terrassa, Pàjara de Terrassa, Trabucaires de Terrassa i Bandolers de Terrassa.


CORREFOC FESTA MAJOR

Dissabte dia 30 de Juny
Comença a les 23:00 hores des de la plaça del Comte Guifré.
Itinerari:  plaça del Comte Guifré, Portal Nou, carrer de Baix, carrer del Forn, carrer Major, Portal de Sant Roc, plaça Clavé, carrer de Gutenberg i plaça del Progrés.
Amb la participació de:  Drac de Terrassa, Diables de La Maurina, Drac Baluk Astharot i Diables de Ca n’Aurell, Diabòlics d’Ègara, Diables Balrogs, Drac i Bruixes de Can Boada, Colla Jove Diables de Sant Llorenç, Bitxo del Torrent Mitger, Diables de Sant Pere Nord, La Pàjara de Terrassa i Diables de Terrassa.


NIT DE FOC INFANTIL

Diumenge dia 01 de Juliol
Comença a les 21:30 hores.
Lloc: Plaça de Ricard Camí

Els grups de foc infantils de la ciutat, Colla Infantil del Drac i Bruixes de Can Boada, Els Bitxaires, Colla Infantil Balrogs, Colla Infantil Diables de La Maurina, i Colla Infantil del Drac de Terrassa, participaran conjuntament al primer acte de foc infantil a la Festa Major de la nostra ciutat.


CERCAVILA INFANTIL

Dilluns dia 02 de Juliol
Comença a les 17:30 hores des del Raval de Montserrat
Arribada al Parc de Vallparadís i es dirigirà a les Hortes dels Frares (Espai B), on en arribar, els diferents grups participants realitzaran una petita actuació de lluïment.Podeu consultar el programa complet de Festa Major a: Programa Festa Major Terrassa 2018

Us esperem a tots !Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada