Colla Bitxo del Torrent Mitger de Terrassa

dimarts, 21 de maig del 2013

Espectacle METAMORFOCSI. L'evolució del Bitxo del Torrent Mitger


Des de 1995, amb la presentació de la primera rèplica de la figura del BITXO, hem organitzat una Nit de Foc i hem convidat a colles, hem jugat amb la llum, la pirotècnia, la música, el teatre i la dansa. Sempre amb la mateixa il.lusió d´oferir-vos a tots uns moments màgics i únics. Aquests any us presentem METAMORFOCSIS.

La colla no es la mateixa que l´any 1985, quan va néixer, ni igual que la del 1995. Nosaltres no som els mateixos, el moment, la ciutat, la societat tampoc.
La vida és canvi i transformació, tots guardem part de la nostra infantesa, de la nostra adolescència i joventut, però avui som persones diferents: hem evolucionat, hem crescut. També els dracs canvien i al BITXO li ha arribat el moment de créixer, de fer-se adult. La nit del 8 de juny podreu veure la seva transformació.

METAMORFOCSIS serà la posada en escena d´aquest canvi. Tots vosaltres sereu testimonis, així com les colles de foc convidades per a l´ocasió. En aquest moment tan especial ens acompanyaran les colles de foc de la ciutat:
- Diables de Terrassa
- Diables de Sant Llorenç
- Diables de la Maurina
- Drac Baluk Astharot i Diables de Ca N'Aurell
- Drac de Terrassa
- La Pàjara de Terrassa

Amics i amigues que ens heu vist néixer i créixer, us convidem a participar d´aquest moment únic: la METAMORFOCSIS DEL BITXO

08 de juny a la Plaça de la Cultura del Poble Nou - Zona Esportiva de Terrassa, a les 22:30 h

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada