Colla Bitxo del Torrent Mitger de Terrassa

dimarts, 25 de març del 2014

Gràcies DONES DE FOC !

El passat dissabte 8 de març de 2014 la colla del Bitxo del Torrent Mitger va organitzar un cercavila amb la col·laboració de Polítiques de Gènere, la cercavila DONES DE FOC. La participació de les entitats terrassenques: Diables de Terrassa, Diables de La Maurina, Drac Baluk i Diables de Ca n’Aurell, Diables de Sant Pere Nord, Diables Balrogs, Drac i Bruixes de Can Boada i Diabòlics d’Ègara va ser fonamental per donar envergadura a l'esdeveniment.

Van ser un total de 66 dones les que es van voler sumar a les 16 dones del Bitxo per tal de fer visibles les aportacions de les dones en el món de la cultura tradicional del foc. Els carrers del centre històric de Terrassa es van vestir amb el so i els colors del foc fent de la iniciativa del Bitxo del Torrent Mitger una celebració especial del Dia de la Dona.

Dones de foc no hagués estat possible sense la participació d'aquestes set colles. La colla del Bitxo agraeix les ganes i l’entusiasme que van demostrar les dones d'aquestes colles que van participar. Part del triomf i del ressò que ha tingut el cercavila Dones de foc a nivell local i comarcal és, sense cap dubte, també d’elles.

Moltes gràcies per ser-hi.
Festa i foc.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada