Colla Bitxo del Torrent Mitger de Terrassa

dilluns, 8 de juny del 2015

El Bitxo a la Festa Major del Poble Nou - Zona Esportiva 2015

Festa Major del Poble Nou - Zona Esportiva de Terrassa
Aquest divendres 12 de juny comença la Festa Major del Poble Nou - Zona Esportiva de Terrassa, on la colla Bitxo del Torrent Mitger torna a participar activament.

- Divendres 12 a les 19:30h, l'associació de veïns del barri ens dóna l'oportunitat, juntament amb l'esplai La Fera, de fer el Pregó de Festa Major. Agraïm aquesta oportunitat que ens dona i serà tot un plaer formar part dels parlaments del Pregó.

- Divendres 12 a partir de les 19:45h, el grup de tabals de la Colla Bitxo farà una tabalada per celebrar l´inici de la festa major del barri, a la Plaça de la Cultura.

- Dissabte 13 a les 22:30h tindrà lloc l'espectacle JAZZINFERNO, a la Plaça de la Cultura, on es representarà l'ambient dels anys 30 del segle passat: Una nova música neix: el Jazz... la música del infern !!!. Ritmes que desperten desitjos i passions, fum de tabac i ambients sòrdids. Veniu a gaudir del JAZZ en directe. Veniu a gaudir de ... l'Infern!

També durant l'espectacle, tindrà lloc la presentació de la nova colla Infantil del Bitxo: els BITXAIRES, que trauran el cap en la seva primera actuació, acompanyats pels Diables de Castellbisbal i la seva colla infantil, els Potafocs de Castellbisball.

Que tingueu una bona Festa Major!


Cartell espectacle JAZZINFERNO:

espectacle JAZZINFERNO

Programa de Festa Major: 

Programa de Festa Major

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada