Colla Bitxo del Torrent Mitger de Terrassa

divendres, 19 de juny del 2015

Participem al 30è aniversari del Drac Antonot de Sabadell

Sabadell està de festa aquest cap de setmana: 30è aniversari del Drac Antonot i 5è aniversari dels Dragonets Foc i Forca.

En motiu d'aquest doble aniversari, dissabte 20 de Juny, una trentena de bèsties de foc d'arreu de Catalunya envairan la ciutat de Sabadell.

Durant el mati de dissabte tindrà lloc la plantada de bèsties de foc, a la Plaça Major.

A les 19:00h donarà inici la mostra de foc de les bèsties i al finalitzar començarà un correfoc amb 5 colles de diables, pel centre de la ciutat.

La colla Bitxo del Torrent Mitger participara a aquesta festiva jornada, juntament amb:

Bou de Foc del Vendrell, Cabrot Escarrufaverros de Campanet, Ca Cèrber Bretolàs de Barcelona, Cuc de Molins de Rei, Drac de Granollers, Drac de l'Agrupació del Bestiari, Drac de Reus, Drac Jove de Gràcia, Gall de Ripoll, Griu d'Artesa de Lleida, Mamut Venux de Sant Vicenç dels Horts, Boc de Vandellós, Bèstia de Parets, Drac de Terrassa, Drac Estarrufat del Poblenou de Barcelona, Víbria de Castellar del Vallès, Duc de les Roquetes, Mulassa Feixuga del Vendrell, Poll Foll de Ripollet, Víbria de Tarragona, Víbria Voladora Llacunalba de Canyelles, Anguila Murtrassa de Gavà, Drac Asmodeu de Manresa, Llopa de Calella, Pàjara de Terrassa, Tita El Fumat de Piera, Verro de Cardedeu, Guita dels Blaus de Granollers, Drac Pepito de Sant Boi de Llobregat i Drac Antonot de Sabadell.

Us esperem a tots !!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada