Colla Bitxo del Torrent Mitger de Terrassa

dimarts, 28 de juny del 2016

Gaudeix la Festa Major de Terrassa 2016 amb el Bitxo del Torrent Mitger


Aquest divendres dia 01 de Juliol dona inici la Festa Major de Terrassa 2016. Una Festa Major carregada de musica, cultura popular, foc i tradicions, que hi seran presents durant tots els dies de la festa.

El Bitxo, el gegantó Aristofoc, el grup de Gralles, el grup de Tabals, portadors, forques, personal de suport, ... TOTHOM esta preparat i carregat d'il·lusió per aquesta Festa Major.

Esperem que gaudiu tant de les nostres actuacions com nosaltres !!

I perquè no us perdeu cap de les actuacions on participarà el Bitxo, a continuació us detallem els actes on hi serem presents:


CERCAVILA FESTA MAJOR

Dissabte dia 02
Comença a les 18:00 hores des de el Raval de Montserrat
Itinerari: Raval de Montserrat, rambla d’Ègara, portal de Sant Roc, carrer Major i plaça Vella on els grups faran una actuació final de lluïment.
Amb la participació de: Drac de Terrassa, Gegants, Capgrossos i Nans de la ciutat, els Gegants de les Fonts, Banda de Terrassa, Bastoners de Terrassa, Bastoners de Sant Pere, Agrupació Folklòrica Amunt i Crits, Agrupació Sardanista Asert, Cobla Ciutat de Terrassa, Esbart Egarenc, Ball de Gitanes de Terrassa, Ball de Serrallonga de Terrassa, Cuca Japonesa del Drac de Terrassa, Papallona de Sant Pere, Minyons de Terrassa, Castellers de Terrassa, Diables i Dina de la Maurina, Drac i Bruixes de Can Boada, Colla de Diables Balrogs, Colla Jove Diables de Sant Llorenç, Bitxo del Torrent Mitger, Diables de Sant Pere Nord, Drac Baluk Astharot i Diables de Ca n’Aurell, Diabòlics d’Ègara, Diables de Terrassa, Pàjara de Terrassa, Trabucaires de Terrassa i Bandolers de Terrassa.


CORREFOC FESTA MAJOR

Dissabte dia 02
Comença a les 23:00 hores des de la plaça del Comte Guifré.
Itinerari: plaça del Comte Guifré, Portal Nou, carrer de Baix, carrer del Forn, carrer Major, Portal de Sant Roc, plaça Clavé, carrer de Gutemberg i plaça del Progrés.
Amb la participació de: Drac de Terrassa, Diables de La Maurina, Drac Baluk Astharot i Diables de Ca n’Aurell, Diabòlics d’Ègara, Diables Balrogs, Drac i Bruixes de Can Boada, Colla Jove Diables de Sant Llorenç, Bitxo del Torrent Mitger, Diables de Sant Pere Nord, La Pàjara de Terrassa i Diables de Terrassa.


ESPECTACLE SHAKESPEARE IN FOC

Diumenge dia 03
L´espectacle comença a les 23:30 h a la plaça de Ricard Cami (seu BBVA Rambla Egara)

De la més vella de les disputes d’un greuge ja oblidat, dues feres amb els seus diables lluiten, aferrissats, sense preveure les conseqüències que, entre aquells qui no entenen d’antigues rancúnies, els portaran a un trist final. Mentre l’escriptor deixa palesa aquesta història amb la seva ploma es lamenta, impotent, de l’espectacle que està veient...

Aquest any, El Bitxo us proposa un conte sobre la lluita entre dues dinasties de dimonis. Lluites absurdes d’adults que els menuts no entenen. Aquest any fem la nostre pròpia interpretació d’un clàssic de la literatura universal: Shakespeare in Foc

Organitza: Colla del Bitxo del Torrent Mitger, amb la participació del Drac Baluk Astharot i Diables de Ca n’Aurell



Podeu consultar el programa complet de Festa Major a: Programa Festa Major Terrassa 2016

Us esperem a tots !



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada