Colla Bitxo del Torrent Mitger de Terrassa

dimecres, 4 de gener del 2017

Donem la benvinguda a Ses Majestats els Reis Mags d’Orient

Reis Mags d’Orient Terrassa

Aquest any els Reis Mags d’Orient arribaran a la nostra ciutat en helicòpter el 5 de gener a les 16.45 h, i el lloc triat per Ses Majestats per aterrar a Terrassa es ni més ni menys que el barri de la Colla Bitxo del Torrent Mitger !! Exactament a la Plaça de Can Roca !!

Tindrem el plaer de donar la benvinguda als Reis Mags i els acompanyarem amb el Grup de Tabals, des de l'helicòpter fins a l'escenari des d'on s'adreçaran a tots els assistents.

La festa de benvinguda als Reis d’Orient, que se celebrarà a la plaça de Can Roca (Districte 5) suposarà l’inici dels actes commemoratius del 25è aniversari de la celebració dels Jocs Olímpics de Barcelona 92, un esdeveniment on Terrassa va tenir un especial protagonisme, ja que la ciutat va ser subseu d’hoquei herba.

La festa tindrà lloc durant tot el dia, i està organitzada per les entitats esportives de la ciutat i per les entitats i associacions del districte amb el següent programa:

• 10 h: Activitats esportives.
• 12 h: Concert amb el grup Macedònia.
• 16 h: Arribada del patge Xiu-Xiu que recollirà les cartes dels infants, actuació de Miqui Giménez i tallers infantils a càrrec de les entitats i associacions del districte. També hi haurà tallers esportius, amb motiu dels 25 anys de la celebració dels Jocs de Barcelona, un “Arbre dels desitjos”, per penjar els desitjos per al 2017, i una xocolatada.
16.45 h: Arribada en helicòpter de Ses Majestats, que seran acompanyats pels Tabalers de la Colla del Bitxo del Torrent Mitger fins a l’escenari de la plaça de Can Roca.
• 18 h: Gran Cavalcada de Reis.


Reis Mags d’Orient Terrassa


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada