Colla Bitxo del Torrent Mitger de Terrassa

dimarts, 18 de setembre del 2018

IV Trobada de Bestiari Can Roca Crema !


La Colla del Bitxo del Torrent Mitger de Terrassa organitza novament la Trobada de Bestiari “Can Roca Crema” per a aquest dissabte, 6 d’octubre. Es tracta de la quarta edició i comptarà amb la participació de bestiari festiu i popular de diferents localitats. També actuaran dues colles de diables infantils: Diables de Vacarisses i Bitxaires de Terrassa, que és la secció jove de la Colla del Bitxo.


La 4a Trobada de Bestiari Can Roca Crema començarà a les 18h amb una plantada de bèsties a la Plaça de Can Roca. A les 19h, tindran lloc els balls de lluïment de les bèsties, que donaran pas a un correfoc amb totes les colles participants.

Enguany tindrem les següents colles a la trobada:

KALIUM (Drac de Cardona)
DRACGALL (Castellgalí)
DRAC DE BELLVEI
ABRAXAS (Palau-Solità i Plegamans)
BITXO (Terrassa)

La Colla del Bitxo del Torrent Mitger va organitzar la primera trobada l’any 2015, en el marc del seu 30è aniversari. En aquella ocasió, es van convidar a 30 colles, més el Bitxo, 31, per tal de celebrar l’efemèride amb una gran trobada. L’èxit assolit va propiciar que la Colla del Bitxo del Torrent Mitger decidís organitzar una trobada de bestiari anual a la ciutat.

Per a l’organització de la trobada, la Colla del Bitxo del Torrent Mitger de Terrassa compta la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa, la Diputació de Barcelona, l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya i l’AVV de Poble Nou i Zona Esportiva.

Trobada de Bestiari Can Roca Crema Terrassa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada