Colla Bitxo del Torrent Mitger de Terrassa

dimarts, 25 de juny del 2019

Gaudeix de la Festa Major de Terrassa 2019 amb el Bitxo del Torrent Mitger !

Festa Major Terrassa 2019 amb el Bitxo del Torrent Mitger

Aquest divendres 28 de Juny dona inici la Festa Major de Terrassa 2019. Una Festa Major carregada de música, cultura popular, foc i tradicions, que hi seran presents durant tots els dies de la festa.

El Bitxo, el grup de Tabals, els joves Bitxaires, portadors, forques, personal de suport, ... TOTHOM esta preparat i carregat d'il·lusió per aquesta Festa Major.

Esperem que gaudiu tant de les nostres actuacions com nosaltres !!


I perquè no us perdeu cap de les actuacions on participarà el Bitxo, a continuació us detallem els actes on hi serem presents:


CERCAVILA FESTA MAJOR


Dia: Dissabte dia 29 de Juny
Horari: Comença a les 18:00 hores des del Raval de Montserrat
Itinerari: raval de Montserrat, rambla d’Ègara, carrer Iscle Sole, carrer Unió, carrer Major i plaça Vella, on els grups faran una actuació final de lluïment.
Amb la participació de:  Drac de Terrassa, Gegants, Nans i Capgrossos de Terrassa, Gegants de les Fonts, Agrupació Folklòrica Amunt i Crits, Associació Grup Sardanista Terrassa Nord, Agrupació Sardanista Asert, Cobla Principal de Terrassa, Esbart Egarenc, Bastoners de Terrassa, Bastoners de Sant Pere, Ball de Gitanes de Terrassa, Ball de Serrallonga de Terrassa, Cuca Japonesa del Drac de
Terrassa, Papallona de Sant Pere, Minyons de Terrassa, Castellers de Terrassa, Pàjara de Terrassa, Drac Baluk Astharot i Diables de Ca n’Aurell, Bitxo del Torrent Mitger, Colla de Diables Balrogs, Diables i Dina de la Maurina, Diables de Terrassa, Diabòlics d’Ègara, Colla Jove Diables de Sant Llorenç, Drac i Bruixes de Can Boada i Diables de Sant Pere Nord.

CORREFOC FESTA MAJOR


Dia: Dissabte dia 29 de Juny
Horari: Comença a les 23:00 hores des de la plaça del Comte Guifré.
Itinerari:  plaça del Comte Guifré, Portal Nou, carrer de Baix, carrer del Forn, carrer de la Unió, carrer d’Iscle Soler, rambla d’Ègara, plaça Clavé, carrer de Gutenberg i plaça del Progrés.
Amb la participació de: Drac de Terrassa, Diables de La Maurina, Drac Baluk Astharot i Diables de Ca n’Aurell, Diabòlics d’Ègara, Diables Balrogs, Drac i Bruixes de Can Boada, Colla Jove Diables de Sant Llorenç, Bitxo del Torrent Mitger, Diables de Sant Pere Nord, La Pàjara de Terrassa i Diables de Terrassa.

ACTUACIÓ GRUPS DE FOC INFANTILS


Dia: Diumenge dia 30 de Juny
Horari: Comença a les 21:30 hores.
Lloc: Plaça de Ricard Camí
Amb la participació de: Els grups de foc infantils de la ciutat, Colla Infantil del Drac i Bruixes de Can Boada, els Bitxaires, Colla Infantil Balrogs, Colla Infantil Diables de La Maurina, Colla Infantil del Drac de Terrassa, Colla Infantil Diables de Sant Pere Nord.

CERCAVILA INFANTIL


Dia: Dilluns dia 01 de Juliol
Horari: Comença a les 17:30 hores des del Raval de Montserrat
Itinerari: Sortida del Raval de Montserrat, placeta de la Font Trobada, carrer de Sant Pere, carrer del Cardaire, carrer de la Font Vella, passeig del Comte d’Ègara i parc de Vallparadís.
Amb la participació de: Esbart Egarenc, Geganters de Terrassa, Castellers de Terrassa, Bastoners de Terrassa, Drac Infantil de Terrassa, Bitxaires (Bitxo del Torrent Mitger), Colla de Diables Balrogs i Diables de la Maurina.


Podeu consultar el programa complet de Festa Major a: Programa Festa Major Terrassa 2019

Us esperem a tots !


Festa Major Terrassa 2019 amb el Bitxo del Torrent Mitger

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada