Colla Bitxo del Torrent Mitger de Terrassa

dimecres, 8 de gener del 2020

Torna un clàssic: el Bitxo participa a les Festes de Sant Sebastià 2020 de Matadepera


Divendres 10 de Gener la Colla Bitxo del Torrent Mitger participarà a les Festes de Sant Sebastià 2020 de la localitat veïna de Matadepera.


PI DELS NENS:

Davant del Parc de Bombers, a les 19:00 h
Els nens i nenes, portaran el seu propi pi fins a la plaça de Cal Baldiró.

Acompanyarem el recorregut amb els ritmes i tota l’energia de la Colla del Bitxo del Torrent Mitger, juntament amb la Banda de Matadepera.


CORREFOC I MARXA DE TORXES:

A les 20:30 h, sortida des de la Plaça de Cal Baldiró, i passant pels carrers: Pratginestós, Ramon Mias, Sant Joan, Sant Llorenç, plaça Sant Jordi, d’Enric Genescà i fins al Pavelló 1r d’Octubre.

Participarem a l'espectacular Marxa amb Torxes, amb un Correfoc a càrrec del Bitxo del Torrent Mitger pels carrers de Matadepera.Les Festes de Sant Sebastià a Matadepera

La festivitat de Sant Sebastià celebra la festa major d’hivern, en commemoració d’un dels co-patrons de Matadepera. Les activitats estan organitzades per la Germandat de Sant Sebastià.

Les Festes de Sant Sebastià pretenen recuperar la Matadepera rural que un dia el poble va tenir. Per aquest motiu s’organitzen tota una sèrie d’activitats relacionades amb la natura.

Mes informació de les Festes de Sant Sebastià 2020 a Matadepera:
Programa de Festes 2020


Us esperem !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada