Colla Bitxo del Torrent Mitger de Terrassa

dimecres, 12 de gener del 2022

2022 torna a portar el Bitxo a les Festes de Sant Sebastià de Matadepera


Divendres 14 de gener la Colla Bitxo del Torrent Mitger torna a les Festes de Sant Sebastià 2022 de la localitat veïna de Matadepera.


Ens fa especial il·lusió tornar a participar a la tradicional Festa de Sant Sebastià de Matadepera i poder tornar a gaudir plegats de la música, cultura popular, foc i tradicions que tant ens agraden.

Aquests són els actes de Festa Major on la Colla Bitxo tindrà participació:

PI DELS NENS:

Davant del Parc de Bombers, a les 19:00 h
Els nens i nenes, portaran el seu propi pi fins a la plaça de Cal Baldiró.

Acompanyarem el recorregut amb els ritmes i tota l’energia de la Colla del Bitxo del Torrent Mitger.

CORREFOC I MARXA DE TORXES:

A les 20:30 h, sortida des de la Plaça de Cal Baldiró, i passant pels carrers: Pratginestós, Ramon Mias, Sant Joan, Sant Llorenç, plaça Sant Jordi, d’Enric Genescà i fins al Pavelló 1r d’Octubre.

Participarem a l'espectacular Marxa amb Torxes, amb un Correfoc a càrrec del Bitxo del Torrent Mitger pels carrers de Matadepera.


Us esperem !



Les Festes de Sant Sebastià a Matadepera


La festivitat de Sant Sebastià celebra la festa major d’hivern, en commemoració d’un dels co-patrons de Matadepera. Les activitats estan organitzades per la Germandat de Sant Sebastià.

Les Festes de Sant Sebastià pretenen recuperar la Matadepera rural que un dia el poble va tenir. Per aquest motiu s’organitzen tota una sèrie d’activitats relacionades amb la natura.

Mes informació de les Festes de Sant Sebastià 2022 a Matadepera:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada